Anda belum mendaftar masuk . (Daftar masuk )
Skip Satu Malaysia

Satu Malaysia

1 Malaysia
Skip Masa itu emas

Masa itu emas

Skip Menu utama

Menu utama

  • Pengumuman
    Pengguna-pengguna yang telah mendaftar sebelum ini tetapi tidak mendapat pengesahan pada masa tersebut tidak perlu lagi mendaftar sebagai pengguna baru. Anda boleh terus mendaftar masuk menggunakan username dan password yang telah anda daftarkan sebelum ini. Terima kasih.
Skip Muat TurunSkip Bilangan pelawat

Bilangan pelawat


blog counter
// Skip PautanSkip Pengguna Online

Pengguna Online

(5 minit yang lepas)
Tiada

Makluman

Picture of ismail btpn
Pemantauan On-Site
dari ismail btpn - Tuesday, 20 April 2010, 08:51
 
Perhatian kepada semua guru yang terlibat di dalam projek ini. Pemantauan secara on-site akan dilaksanakan pada bulan Mei 2010. Oleh yang demikian, guru-guru diminta melengkap dan mengemaskini bahan pengajaran dan pembelajaran masing-masing.
Sekian, terima kasih.
Picture of ismail btpn
Selamat Bertemu
dari ismail btpn - Tuesday, 23 March 2010, 08:51
 
Portal ini merupakan suatu Perkongsian Pintar antara Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Perak dengan Guru Cemerlang Negeri Perak.

Tujuan portal ini diwujudkan adalah bagi meneroka keberkesanan pengajaran dan pembelajaran melalui proses pengajaran, pembelajaran dan pentaksiran secara atas talian.


Menjadi harapan semua pihak yang terlibat, portal ini dapat digunakan bagi meningkatkan dan seterusnya membudayakan penggunaan ICT dalam kalangan warga pendidikan dan pelajar.

Kategori Kursus


b

g

Anda kini berada di laman portal bahan pembelajaran Guru Cemerlang Negeri Perak yang disediakan oleh Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Perak. Anda perlu mendaftar sebagai pengguna bagi membolehkan anda mendapat akses di kursus-kursus yang disediakan. Pihak admin akan mengesahkan pendaftaran anda, sebelum anda dibenar memasukinya.
Skip Daftar masuk Skip Kalendar

Kalendar

Aha Isn Sel Rab Kha Jum Sab
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 Hari ini Saturday, 30 August 30
31       
Skip Peperiksaan Awam

Peperiksaan Awam